BOEK EEN PADELBAAN

Binck Padel

Padel spelen bij BinckPadel

Bij Binck Padel bieden we padellessen aan voor iedereen! Ongeacht of je nog nooit padel hebt gespeeld of al ervaring hebt en je spel wilt verbeteren, de trainers van Binck Padel zijn enthousiast om met jou aan de slag te gaan!

PADEL PROEFLES

KOM SPELEN

Reserveer nu een proefles padel en maak kennis met deze sport bij BinckPadel, waar een ervaren trainer van de BinckPadel je zal begeleiden, zodat je verzekerd bent van een kwalitatieve en mooie introductie tot padel.

Heb je geen groep om mee te spelen? Dat is geen enkel probleem! Je kunt je ook als individu voor de padelles aanmelden. Voor een meer persoonlijke ervaring bij BinckPadel, kun je overwegen om alle vier de plaatsen voor een privéles te reserveren.

Beschik je nog niet over een eigen padelracket? Maak je geen zorgen, je kunt tijdens de les gratis een racket van ons gebruiken.

Zijn alle lessen volgeboekt? Geen enkel probleem, geef ons een belletje of stuur een mail naar info@binckpadel.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Dit is hoe het werkt

Heb je zin om bij ons te komen spelen? Reserveer dan eenvoudig een baan. Wij gebruiken hiervoor de Playtomic app. Heb je het al? Dan is het gemakkelijk. Klik op bovenstaande knop (Boek een baan) en reserveer een baan. ‍Zit je vast? Of heeft u speciale wensen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij helpen u graag! Vamos!

Speel bij BinckPadel

Padellessen

Bij BinkPadel vind je topkwaliteit padelbanen en een gezellige clubomgeving. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, bij ons is er voor iedereen iets te beleven. Ontdek ons aanbod aan trainingen.

Ruime aanbod

Bij BinckPadel hebben we voldoende padelbanen beschikbaar om aan de vraag te voldoen. Zo kun je altijd een baan vinden die bij je past, of je nu komt voor een vriendschappelijke wedstrijd, training of een competitief spel. 

Groepslessen

Bij Binck Padel draait alles om de liefde voor padel, met uitstekende padelbanen en een gezellige clubomgeving. Of je nu een ervaren speler bent of net begint.