BOEK EEN PADELBAAN

Binck Padel

Over ons

BinckPadel

Binck Padel, opgericht door en voor de Padel liefhebber. We zijn een toonaangevende Padelclub in het hart van Den Haag. Met de ambitie om padel toegankelijk te maken voor iedereen. We hebben deze faciliteit opgezet als een plek waar sport, plezier en gemeenschap elkaar ontmoeten. Geïnspireerd door onze passie voor padel en de wens om een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap, creëerde we een locatie die niet alleen sportief uitdagend is, maar ook sociaal verbindend.

Passie voor padel

Met de focus op toegankelijkheid en gemeenschapszin staat BinckPadel voor meer dan alleen sport; het is een plek waar passie voor padel, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Het biedt niet alleen gratis parkeergelegenheid, maar ook een platform voor zowel beginnende als ervaren spelers om hun spel te verbeteren, te concurreren en te genieten van de sociale aspecten van padel. 

Complete padelbaan

Met uitstekende voorzieningen en een sterke gemeenschapszin biedt BinckPadel een unieke ervaring waar sportiviteit, plezier en persoonlijke groei centraal staan.

Groot succes!

Binck Padel heeft zich snel ontwikkeld tot een succesvol centrum voor de padelsport in Den Haag. De club heeft als enige in Zuid-Holland een overkapping van meer dan 3600m2, waardoor de spelers kunnen genieten van een regen en windvrije padel ervaring.  

De voordelen

Binck Padel is de enige padelbaan met een overkapping van ruim 3600m2 in het centrum van Den Haag, bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gastvrije sfeer. Het Binck Padel team zet zich in om een omgeving te bieden waar iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau, kan genieten van padel en de vele voordelen die deze jonge sport biedt. Binck Padel staat voor kwaliteit, toegankelijkheid en hechte community.

Schrijf je in!

De succesformule van BinckPadel ligt in de combinatie van eersteklas faciliteiten, een sterke gemeenschapszin en een toegankelijke sportcultuur. Dit heeft geleid tot een bloeiende club waar spelers van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus samenkomen om hun passie voor padel te delen. BinckPadel staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en de bevordering van padel als een sport die zowel fysiek uitdagend als sociaal verrijkend is.